Суперяхтата Axioma, дълга 72.5 м се оценява на $ 75

...
Суперяхтата Axioma, дълга 72.5 м се оценява на $ 75
Коментари Харесай

Продават конфискувана яхта на руски милиардер

Суперяхтата Axioma, дълга 72.5 м се прави оценка на Щатски долар 75 милиона. Плавателният съд е арестуван в Гибралтар през март като благосъстоятелност на някогашния член на борда на шефовете на Pipe Metallurgical Company (TMK) Дмитрий Пумпянски - име от описите със глобени от Европейски Съюз, Англия, Съединени американски щати и Канада.

Продажбата е поискана от американската капиталова банка JPMorgan, на която съгласно разнообразни изказвания Пумпянски дължи над Щатски долар 20 милиона. Всъщност правосъдният иск на банката е и мотивът яхтата да бъде арестувана от държавното управление на Гибралтар. Аргументът на JPMorgan е, че глобите в тази ситуация значат нарушаване на условиятата на кредитиране, защото банката не може да приема заплащания от олигарха.

Според The ​​Guardian, представител на JPMorgan не е дал отговор на въпроса дали част от приходите ще бъде предоставена за потребностите на украинци, принудени да изоставен домовете си, бягайки от войната. Той обаче е оповестил, че „ JPMorgan удвоява филантропския си ангажимент от Щатски долар 5 милиона на Щатски долар...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР