Супертандем – дядо и внуче, са кадемът на хандбалния шампион

...
Супертандем – дядо и внуче, са кадемът на хандбалния шампион
Коментари Харесай

Дядо и внук са талисмани на хандбалния шампион „Шумен 61

Супертандем – дядо и внуче, са кадемът на хандбалния първенец на България „ Шумен 61 ". Дядото на безпощадния терминатор на хегемона в родния хандбал Бранимир Балчев – Балчо, и внучето му Самуил не пропущат мач на любимците си. И неразделно са в залата, с цел да ги поддържат.

Самуил и дядо му впечатляват всеки почитател, още щом прекрачи прага на зала „ Арена Шумен ". Двамата греят на трибуните в спортни екипи и спортни екипи с емблемата на първенеца „ Шумен 61 ".

„ Не съм пропуснал нито един мач на нашите. Винаги съм тук, в залата с цел да ги поддържа. Голямо удоловствие е за мен! Хандбалът ми е обичан спорт! Момчетата постоянно се раздават оптимално и носят доста наслада на почитателите. Благодаря им от все сърце! ", вълнува се Балчо. Той към този момент знае цялата история на люлката на хандбала в България – Шумен. И е прочел на един мирис спортната библия „ 60 години шуменски хандбал ". Авторът й - доайенът Веселин Терзийски, му я подарил персонално с подпис.

Любимецът на дребни и огромни Самуил не пропуща да показва уменията си на полувремето на всеки мач. В паузата симпатягата сграбчва хандбалната топка и незабавно тича с другари на игрището, където също като татко си е безмилостен и майсторски оплита топката в мрежата.

Дамата на сърцето на голмайстора Бранимир Балчев – Снежи, също е постоянен клиент на дуелите от мъжкия ни хандбален хайлайф, с цел да приветства обичания си.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР