Супермоделите от 90-те продължават да изглеждат зашеметяващо и до днес,

...
Супермоделите от 90-те продължават да изглеждат зашеметяващо и до днес,
Коментари Харесай

Какво не знаем за дъщерята на Кристи Търлингтън

Супермоделите от 90-те не престават да наподобяват зашеметяващо и до през днешния ден, въпреки да се занимават с разнообразни неща от стилния подиум. Достатъчно е да погледнем формалните профили в Instagram на Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Синди Крауфорд...
 Кристи Търлингтън: още един 50-годишен модел се завърна на подиума
Още един 50-годишен модел се завърна на подиума

Какво имаше в новата сбирка за Marc Jacobs

И Кристи Търлингтън. Американката, която в последните десетилетия работи главно по благотворителни дела, въпреки всичко реши да взе участие и в фешън акция - тази на Carolina Herrera. А по-голямата изненада е, че го прави с щерка си.

19-годишната Грейс също е модел и това е първа обща работа с 54-годишната й майка. " Невероятно признателни сме, че станахме част от това прекарване ", написа самата Грейс към трите фотоси, които разгласява в Instagram.

Търлингтън пък благодари на испанския бранд за опцията да " яздим коне из красивата Андалусия дружно с щерка ми ". На фотографиите, дело на Джорджина Милет, виждаме майка и щерка облечени еднообразно, на една от фотосите Кристи язди кон.

Грейс е щерка на Кристи Търлингтън от брака й с артиста Едуард Бърнс, има и по-малък брат Фин, роден през 2006 година Сестрата на Кристи Кели пък е омъжена за брата на Едуард Брайън, напомнят ни Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР