Супермоделите Наоми Кембъл, Синди Крофорд, Кристи Търлингтън и Линда Еванджелиста

...
Супермоделите Наоми Кембъл, Синди Крофорд, Кристи Търлингтън и Линда Еванджелиста
Коментари Харесай

Кралиците на модния подиум от 90-те ще разказват личните си истории в сериал

Супермоделите Наоми Кембъл, Синди Крофорд, Кристи Търлингтън и Линда Еванджелиста се събират дружно в новата документална продукция на Apple TV - " Супермоделите ". В нея ще бъдат разказани както персоналните им истории, по този начин и забавни обстоятелства от работата им в света на модата.

" Сестрите ми Кристи, Линда, Синди и аз сме извънредно разчувствани да споделим нашата
история със света и не бихме могли да сбъднем фантазиите с по-добри сътрудници от Брайън Грейзър, Рон Хауърд. Надяваме се, че нашето пътешестване, забелязано в документалната поредност, ще насърчи, стимулира и въодушеви младежите по целия свят, показа Наоми Кембъл по мотива.



Четирите хубавици са едни от най-известните моделки през 90-те години. Започват стилните си кариери сред 13 и 15-годишна възраст. Работят за някои от най-големите и влиятелни козметични и фешън марки - Versace, Escada, Revlon, Maybelline, Clairol и още. Лица са на кориците на Vogue, People, Elle, Cosmopolitan, Allure и други

Кристи Търлингтън завършва кариерата си най-рано от четирите, само че 20 години откакто се отхвърля от стилния подиум, се завръща триумфално в ревю на Марк Джейкъбс.

Режисьор на продукцията е Барбара Копъл - носителката на две награди Оскар. Излнителни продуценти ще бъдат Браян Грейзър и Рон Хауърд.

Как да се трансформирали всички супермодели през годините може да видите на ladyzone.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР