Супермоделът, певица и бивша първа дама на Франция Карла Бруни

...
Супермоделът, певица и бивша първа дама на Франция Карла Бруни
Коментари Харесай

Карла Бруни: Бих могла да пия като ирландски моряк, ако не поддържах външния си вид

Супермоделът, певица и някогашна първа дама на Франция Карла Бруни театралничи за френското списание „ Ель ” (Elle) и даде изявление, в което приказва за връзката си с 67-годишния Никола Саркози, за здравословния метод на живот, към чието поддържане се насилва, и очарованието на епохата на топ моделите от 90-те.

В изявлението 54-годишната Бруни признава, че постоянно е мечтала да бъде известна и е вярвала в триумфа си. Тя счита себе си за благополучен човек и споделя, че е късметлийка в това число в персоналния си живот. Звездата назовава брачна половинка си " най-сигурният човек ", който е срещала.

Според Карла, преди да се срещне с политика, тя се е страхувала от сериозна връзка (преди това е имала такава връзка единствено с бащата на сина си Рафаел Ентовин). Но през 2007 година се среща със Саркози и се омъжва за него няколко месеца по-късно.

„ Голямата обич е като тип леговище: в случай че я загубим, просто загиваме “, споделя Бруни. Според нея, когато обичаш един човек и се концентрираш върху него, " животът става забързан ".

Тя дефинира възприятията си към своя брачен партньор с думата " взаимозависимост ". „ През всичките тези години нищо не се е трансформирало доста, даже физически всичко към момента е необикновено “, споделя героинята на изявлението.

Карла признава обстоятелството, че хубостта й е помогнала да успее, само че е уверена, че " вътрешният пламък " е доста по-голям от външната прелест. С този вътрешен огън, съгласно звездата, тя е наред, само че също по този начин отделя доста време и старания за външния си тип. Макар да признава, че не е удовлетворена от нуждата да спортува два часа дневно и да минимизира количество алкохол. „ Ако не трябваше да мисля за здравето и да се придържам към тази луда умереност, бих могла да пия като ирландски моряк “, откровеничи Бруни.

Карла си спомня с носталгия разцвета на топмоделите: върхът на кариерата й като моделка пристигна при започване на 90-те, когато е била на 20. „ Бях доста радостна, можех да се дръзвам през целия ден “, споделя Бруни. „ Беше благословено време, ерата на топмоделите. Станахме известни за една нощ, ей така от нищото, без особени старания и заслуги. Просто фантастично! Наистина ми харесваше този живот, само че той важи за 20-годишните. Живеех върху куфари, върших по пет пътувания до седмица. "

Карла беше една от най-търсените моделки през 90-те години дружно с Наоми Кембъл, Клаудия Шифър, Линда Еванджелиста и други супермодели. По това време тя бе една от 20-те най-добре платени моделки в света, печелейки по 7,5 милиона $ годишно. Бруни си сътрудничи с Christian Dior, Givenchy, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, Christian Lacroix, Yves Saint Laurent, Chanel и Versace. И през днешния ден външният тип на Карла остава един от еталонните в света на модата - нейният облик от 90-те години е заимствуван от Бела Хадид.

Карла би желала „ да остане незряла, само че да натрупа мъдрост “. „ След 20 години се надявам да съм жива и да не съм в най-лошото положение “, споделя тя.

Карла Бруни и Никола Саркози се ожениха през 2008 година, по това време Саркози към този момент беше президент на Франция. Те подвигнаха сватбата в Елисейския замък. През 2011 година на двойката им се щерка, която кръстиха Джулия. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР