Супермоделът Мари Хелвин заема позиция относно липсата на възрастово разнообразие

...
Супермоделът Мари Хелвин заема позиция относно липсата на възрастово разнообразие
Коментари Харесай

Супермоделът Мария Хелвин зашеметява, докато доказва, че жените на 70 години могат да изглеждат добре в бельо

Супермоделът Мари Хелвин заема позиция по отношение на неналичието на възрастово многообразие в модата, като на 71 години става лице на гама от долни дрехи.

Базираната в Британия икона на стилния подиум е звездата в акцията на Bluebella за Свети Валентин за 2024 година, която има за цел да даде опция на дамите от всички възрасти. Тя сподели: „ Още не съм подготвена да се пенсионирам, кой споделя, че една жена не може да моделира долни дрехи на 70 години? Мисля, че доста дами на моята възраст са затънали в коловоз, тъй като обществото те кара да се чувстваш по този начин.

Хелвин – някогашна звезда от корицата на Vogue, която беше омъжена за емблематичния фотограф Дейвид Бейли в продължение на 10 години – претърпя мастектомия през 2022 година за лекуване на рак на гърдата. Тя добави: „ Мисля, че доста дами на моята възраст са затънали в коловоз, тъй като обществото те кара да се чувстваш по този начин. Трябва да си върнеш това, което си. Върнете назад своята характерност, върнете силата си на жена и изследвайте всичко, кое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР