Супермоделът Джиджи Хадид беше арестувана и впоследствие освободена от затвора

...
Супермоделът Джиджи Хадид беше арестувана и впоследствие освободена от затвора
Коментари Харесай

Арестуваната за марихуана Джиджи Хадид освободена от затвора на Кайманите

Супермоделът Джиджи Хадид беше задържана и след това освободена от пандиза на Каймановите острови за владеене на опиати, заяви " Сън ".

Тя беше арестувана след кацане с частен аероплан на интернационалното летище Оуен Робъртс в Джорджтаун на Гранд Кайман на 10 юли.

Хадид е била претърсена от митническия личен състав и в багажа й е открито " малко количество марихуана и принадлежности за пушене ", което е довело до нейния арест.

Принцесата на пистата и дъщерята на Йоланда Хадид и нейн другар бяха „ задържани по обвинявания във импорт на марихуана и импорт на парафеналии за пушене на канабис “, твърди изданието.

По-късно обаче беше открито, че веществото е единствено за персонална приложимост.

Арестът на Хадид е обработен в Кралския център за задържане на Каймановите острови, където тя е уредила освобождението си под гаранция, предава БГНЕС.

Два дни по-късно тя и нейна другарка се явиха пред съда, с цел да бъдат публично упрекнати.

Двамата се признаха за отговорни и бяха наказани да платят санкция от 1000 $, само че напуснаха залата без присъди в досиетата си.

Посещението на Хадид на островите беше част от " момичешко пътешестване ", което тя провежда.

Представител на модела увери пресата, че марихуаната е закупена легално от Ню Йорк, по здравна рецепта.

„ Също по този начин марихуаната е законна за здравна приложимост на остров Голям Кайман от 2017 година насам. Нейното досие остана чисто и тя се наслаждения на останалата част от времето си на острова “, се споделя в изказването.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР