Супермоделът Бела Хадид е еталон за красота на много жени.

...
Супермоделът Бела Хадид е еталон за красота на много жени.
Коментари Харесай

Бела Хадид отвърна на злобен коментар

Супермоделът Бела Хадид е пример за хубост на доста дами. През 2016 година тя стана дипломат на козметичната линия на Dior и постоянно споделя тайните си за хубост със своите почитатели. Но има и такива, които отдават хубостта на пластичната хирургия. Един от почитателите написа унизителен коментар по адрес на Бела и приятелката й Кендъл Дженър: „ Две изкуствени кучки. Първо си направиха нос, по-късно усилиха устните си и почистиха бузите си. Парите ще ви оказват помощ да си извършите нови лица, само че те няма да подобрят същността ви, макар че имате потребност от това. “

A post shared by (@bellahadid) on Mar 29, 2018 at 10:26am PDT

Бела Хадид реши да разяснява: „ Желая ви да опознаете всяка персона на тази фотография и да се справите със личната си същина. Завистта – това е зов за помощ и желая да ви оказа помощ “, написа моделът.

A post shared by (@bellahadid) on Mar 17, 2018 at 1:32pm PDT

Бела Хадид нееднократно е споделяла, че в детството си е била несигурно в себе си момиче. Тя доста се тормозила поради тънките си вежди, наследени от нейния татко. Освен това, 15-годишната Бела е била пълничка, само че след година брюнетката е съумяла да се оправи с този собствен комплекс и да стане един от най-търсените модели в света.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР