Супермоделът Адриана Лима сподели, че обожава да си слага безброй

...
Супермоделът Адриана Лима сподели, че обожава да си слага безброй
Коментари Харесай

Адриана Лима призна за отвратителните си разкрасителни навици

Супермоделът Адриана Лима показа, че обожава да си поставя безчет пластове серпантина и да гледа по какъв начин се стича по лицето й под душа.

" Най-любимото ми нещо е да си слагам серпантина. Обичам по какъв начин наподобява на очите ми. Харесва ми да е доста, доста черна и да е на многочислени пластове. Затова когато имам почивни дни си я поставям още веднъж и още веднъж, и още веднъж. Когато се окъпвам, тушът потича по цялата ми кожа , измивам го и слагам още веднъж. Наистина обичам това ", призна манекенката своята козметична обсесия в изявление за американското фешън списание InStyle.

Провокативно ВИДЕО с Адриана Лима взриви обществените мрежи

36-годишната хубавица разкри и още един от обичаните си " отвратителни " разкрасителни привички , който включва намазването на цялата коса със смачкано авокадо.

" Знам, че доста хора ще го намерят за непоносимо и не всеки път ще го схванат. Опитвам се да се грижа за косата си, само че все пак тя е доста суха и се постанова да си върша постоянно маски ", посочи " ангелът " на " Виктория сикрет ". Пред стилния вестник тя даде и рецептата за магическата си маска за блестяща и здрава коса.

Адриана Лима: Годините не ни пречат да изглеждаме добре

" Избирате обичания си еликсир или маска и по-късно, не се майтапя, взимате и едно авокадо. Намачквате го, смесвате го дружно с балсама, поставяте го на косата и след това изчаквате 15 минути преди да го отмиете. След това косата ви ще е блестяща, блестяща, блестяща ", споделя супермоделът. По тематиката Ирина Шейк и Адриана Лима дружно в стилна фотосесия (СНИМКА/ВИДЕО) Папараци уловиха неустоимата Адриана Лима по секси бански (СНИМКИ)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР