Супермаркетите, колите и асансьорите са само част от необичайните места,

...
Супермаркетите, колите и асансьорите са само част от необичайните места,
Коментари Харесай

Бременна, чакаща бисовете на Metallica, не устиска и роди на Enter Sandman

Супермаркетите, колите и асансьорите са единствено част от необикновените места, където са се родили бебета. Но едно новородено в Бразилия сигурно претендира за най-метълското идване на белия свят за всички времена.

Двудневният Луан Фигейро е роден на концерт на Metallica на стадион „ Couto Pereira “ в южния щат Парана в Бразилия и то под звуците на „ Enter Sandman “, съгласно майка му. Което си е забавен вход към живота, отбелява life.dir.bg. Metallica споделиха детайлности за раждането със своите 8,2 милиона почитатели в Instagram Stories

Джойс Фигейро, която купила билети за шоуто преди три години, сподели, че е била бременна в 39-та седмица и е седяла в специфична зона на концерта, когато контракциите ѝ почнали по време на сета на Metallica. Тъй като оставали единствено три песни, проектът бил да я откарат в болница с кола за спешна помощ – само че се оказало, че „ нямало повече време “.

Споделяйки новината в изявления, написани както на португалски, по този начин и на британски в Instagram, Фигейро споделя, че синът й е „ роден тъкмо там “ на стадиона, до момента в който свирят най-големият шлагер на групата „ Enter Sandman “. Тя написа в Инстаграм: „ Луан Фигейро се появи на бял свят на 07.05.2022 година в 23:15 ч., разтърсвайки всички железни структури “. „ Целият ден беше доста вманиачен “, сподели тя и добави, че се е пошегувала, че момченцето ще се споделя Джеймс Улрих – на името на фронтмена на Metallica Джеймс Хетфийлд и барабаниста Ларс Улрих.

Фигейро сподели, че е получила доста честитки за раждането на сина си и благодари на доброжелателите за тяхната поддръжка. „ Аз съм в страхотна физическа форма, благодаря ви за любовта и загрижеността на всички “, споделя тя.

Всъщност дребният Луан дале не е първото бебе, което се ражда на концерт. През 2019 жена роди по време на концерт на Pink на стадион „ Анфийлд “ в Ливърпул – и съгласно изказванията, кръстила дребното момиченце Доли Пинк.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР