Супербоул или финалът на първенството на Националната футболна лига на

...
Супербоул или финалът на първенството на Националната футболна лига на
Коментари Харесай

Сам ли е най-желаният ерген в света

Супербоул или финалът на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати несъмнено е най-грандиозното спортно събитие в Америка. То събира като фенове освен почитателите на този спорт, само че и най-популярните звезди сега.
 Супербоул 2024 и осъществяването на Ъшър на полувремето, за което всички приказват
Полувремето на Супербоул 2024 - огромното завръщане на Ъшър

Много танци, шлагери и доза носталгия

Край терена присъстваше и Том Брейди - легенда в американския футбол и сегашен най-желан ерген в света. Поне по този начин беше избран от репортерка на Entertainment Tonight Никол Рубин.

" Не съм чувал за това ", пък отвърна с усмивка 46-годишният Брейди. " Имам децата си, както и някакви работни задания, тъй че съм си добре. " Той има три деца, на които посвещава огромна част от времето си.
 Трите деца на Том Брейди

Трите деца на Том Брейди

Това са 14-годишният Бенджамин Рейн и 11-годишната Вивиън Лейк от Жизел Бюндхен, с която се разведоха през 2022 година, както и 16-годишният Джак от първия брак на спортиста с актрисата Бриджит Мойнахан.

Колкото до работата му, Том Брейди към този момент не е деен състезател, само че за сметка на това има редица рекламни контракти. Единият явно е с веригата заведения за хранене за бързо хранене Dunkin, тъй като точно в тяхна реклама го виждаме по време на Супербоул.

Последно името на Брейди беше обвързвано с това на. За връзка сред тях се заприказва съвсем незабавно след завършването на развода му с. Дали отговорът му на журналистическия въпрос значи, че връзката му с модела е завършила?
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР