Супербоул е едно от най-очакваните събития всяка години в Щатите,

...
Супербоул е едно от най-очакваните събития всяка години в Щатите,
Коментари Харесай

Бионсе пак успя да изненада всички

Супербоул е едно от най-очакваните събития всяка години в Щатите, само че вълнението около него постоянно минава и оттатък океана. И това въобще не е изненадващо, поради, че в полувремето на това грандиозно спортно събитие избухва впечатляващо музикално шоу.
 Супербоул 2024 и осъществяването на Ъшър на полувремето, за което всички приказват
Полувремето на Супербоул 2024 - огромното завръщане на Ъшър

Много танци, шлагери и доза носталгия

В полувремето на мача от финала на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати феновете се забавляват както с реклами за милиони, в които вземат участие звезди, по този начин и със особено осъществяване онлайн. Тази година на сцената се качи рапърът Ъшър, като към него изненадващо се причисли Алиша Кийс.

Освен тях, още един реализатор съумя да развълнува публиката с новината, която изненадващо разгласи точно по време на Супербоул. И това е Бионсе.

След поредност от тийзъри в нейния Instagram, както и подмятания посредством реклами, пускани по време и преди мача, певицата разкри, че напълно скоро излиза новият ѝ албум.

Още на 29 март Бионсе ще зарадва почитателите си с Renaissance Act II - втората част от трилогията ѝ албуми Renaissance, написа Vanity Fair. Докато въпреки всичко ще би трябвало да изчакаме още малко до момента в който излязат всички песни, към този момент можем да чуем две от тях - " Texas Hold " Em " и " 16 Carriages ", които певицата таман пусна.
 Renaissance: A Film By Beyoncé - рецензиите, които Бионсе отнесе на премиерата и по кое време да чакаме кино лентата ѝ у нас
Бионсе отново е на върха, макар рецензиите

В какво я упрекнаха и по кое време да чакаме кино лентата ѝ у нас

За оповестяването на огромната вест на Бионсе до нея бяха брачният партньор ѝ, както и двете им дъщери - Блу Айви (12 г.) и Руми (6 г.). Певицата бе облечена в каубойски жанр в черно и бяло - с къса пола, риза, сако и несъмнено, наложителните аксесоари - шапка с външна страна и вратовръзка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР