Супербоул 2023 беше може би идеалната възможност Риана да направи

...
Супербоул 2023 беше може би идеалната възможност Риана да направи
Коментари Харесай

Защо Кара Делевин вдигна тениската си на Супербоул 2023

Супербоул 2023 беше може би идеалната опция Риана да направи своето огромно завръщане откакто към седем години не я бяхме виждали на сцена.
 Супербоул 2023, Риана, представянето ѝ на спортното събитие и новината, че още веднъж е бременна
Никой не очакваше това от Риана

Певицата разкри една дълго защитавана загадка на полувремето на Супербоул

Фактът, че нейният сегмент е бил гледан от повече хора, в сравнение с самият мач между Филаделфия Ийгълс и Канзас Сити Чийфс, е много индикативен какъв брой доста барбадоската изпълнителка липсва на публиката.

На стадиона в Аризона участваха по традиция доста известни персони, само че една от тях направи изключително усещане. Не знам дали Кара Делевин е необикновен обожател на американския футбол, само че несъмнено е измежду почитателите на Риана.

В профила си в Instagram моделът показа пост с две фотоси. На първата се вижда напълно ясно надписът на тениската, с която Кара е облечена. " Концертът на Риана е пресечен от футболна среща, необичайно, само че както и да е. "

Още по-интересна е втората фотография, на която Кара Делевин е вдигнала тениската пред лицето си. Освен стегнатия ѝ стомах, виждаме, че тениската е в действителност специфична, тъй като по този метод пред лицето и стои облика на Риана с шлем за американски футбол.
 Супербоул 2023, Риана и за какво изпълнителката няма да получи хонорар за шоуто си
Защо Риана няма да получи нищо за шоуто си на Супербоул

Противно на упованията

От People разбираме, че тениската е част от колекцията Game Day на Savage x Fenty. А цената ѝ не е по никакъв начин ниска - коства малко над 130 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР