Суперавтомобилът Ferrari работи по по-твърда версия на SF90 Stradale, известна

...
Суперавтомобилът Ferrari работи по по-твърда версия на SF90 Stradale, известна
Коментари Харесай

Как компанията за тунинг Novitec даде на Ferrari SF90 Stradale над 1100 конски сили

Суперавтомобилът Ferrari работи по по-твърда версия на SF90 Stradale, известна като Versione Speciale. Когато дебютира по-късно тази година, той ще има аеродинамични усъвършенствания за по-добро показване на пистата, оповестиха от автомобилната компания. Ако обаче не желаете да чакате, до момента в който производителят от Маранело приключи работата по създаването, към този момент имате разполагаем опция на пазара за аварийни елементи, споделят осведомени.

Известната тунинг компания Novitec показа своя пакет за суперавтомобила. Най-важното в комплекта е новата персонализирана изпускателна система и модифицираният програмен продукт на мотора, които водят до увеличение на оптималната мощ със 109 конски сили (80 киловата). Благодарение на тези относително дребни усъвършенствания мощността на системата към този момент е 1109 к. с. (816 kW).
 Ferrari показва хибрид за €269 000
Ferrari показва хибрид за €269 000

Производителят на суперлуксозни спортни коли влиза в електрическата епоха

Освен по-добрите характерности, Novitec дава обещание и по-голяма сензитивност на педала на газта, както и по-добро ускоряване при всевъзможни скорости. Допълнително пакетът включва понижаващи пружини, подобряващи както визията, по този начин и държанието на колата.

Промените по визията приключват с карбонови детайли като да вземем за пример предния сплитер, нови прагове, декоративни детайли по предния похлупак и калниците, както и нови джанти в размер от 20 и 21 цола. От Novitec споделят, че по избор на клиента могат да бъдат направени и разнообразни конфигурации в интериора.

През месец юни Ferrari показа новия си хибриден автомобил. Известната марка зад суперлуксозните спортни возила, известна със своите ревящи бензинови мотори с вътрешно горене, преоборудва гамата си за електрическата епоха. 296 GTB е третият хибрид на Ferrari, който влиза в серийно произвеждане. Моделът следва SF 90 Stradale от 2019 година и SF90 Spider от предходната година.

Двуместният нов модел е с базова цена от 269 000 евро, като ще доближи до 302 000 евро за версия със супер екстри - " Assetto Fiorano ". Колата ще развива оптималната скорост от над 330 км. в час.

Италианската компания, известна в целия свят със своите червени спортни коли даде обещание, че първия изцяло електрически модел ще излезе през 2025-а година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР