Супер-звездата на световния футбол Кристиано Роналдо намекна, че скоро може

...
Супер-звездата на световния футбол Кристиано Роналдо намекна, че скоро може
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо вече се подготвя за живота след футбола

Супер-звездата на международния футбол Кристиано Роналдо загатна, че скоро може да пристигна времето, в което да каже стоп на футбола. Бившият нападател на Реал Мадрид има договор с Ювентус до 2022 година и най-вероятно по-късно ще би трябвало да каже „ довиждане “ на обичания си спорт, оповестява " Гонг ".

„ Още обичам футбола “, стартира Роналдо пред  „ SportBible “.

„ Обичам да развличам почитателите и хората, които обичат Кристиано. Няма значение от възрастта, всичко опира до манталитета. Последните пет години започнах да се любувам на неща отвън футбола, тъй че никой не знае какво ще се случи след в идващите една или две години “, съобщи португалецът.

Пет-кратният притежател на Златната топка към този момент стартира мерки за живота си отвън футбола. Той стартира лична линия парфюми и долни дрехи, отвори личен фитнес, хотели и даже клиника за трансплантация на коса. Също по този начин спортният бранд „ Nike “ му предложи пожизнен контракт, на стойност 1 милион $ през 2016 година.

„ Не желая да подражавам никого. Трябва да бъдеш себе си от самото начало, само че постоянно можеш да вземеш нещо от някои положителни образци, освен от футбола, само че и от други спортове - Формула 1, НБА, голф, UFC и така нататък Най-добрите спортисти имат сходни работни етики. Дори изпълнителните шефове на огромни компании постоянно са стимулирани и би трябвало да работят старателно, с цел да реализиран положителни неща. Трябва да вярваш в себе си “, приключи Роналдо.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР