Супер нагло поведение е демонстрирал кметът на пазарджишкото село Ветрен

...
Супер нагло поведение е демонстрирал кметът на пазарджишкото село Ветрен
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Селски кмет разпореди да се запали стадион, скача на бой с пожарникари и полицаи

Супер безочливо държание е показал кметът на пазарджишкото село Ветрен дол Димитър Христосков през вчерашния ден. Това научи БЛИЦ от свои източници.

Рано сутринта на тел. 112 бил получен сигнал, че гори стадионът в селото. Незабавно на място бил изпратен екип пожарникари от Белово, защото ситуацията сега е пожароопасна, а наоколо до спортното оборудване, единствено на няколкостотин метра, има гора.

След като пожарникарите потушили огъня, при тях разгневен дошъл селският кмет и се развикал за какво са гасили и кой им е наредил. Отсякъл, че той е заповядал да възпламенят сухите треви на стадиона, с цел да се прочисти оборудването.

Пожарникарите вдигнали ръце от арогантността на управника на Ветрен дол и извикали полиция. Христосков скочил и на ченгетата с гневни думи, закани и обиди. В последна сметка огнеборците съставили акт на кмета за това, че пали сухи треви и стърнища, а служителите на реда му съставили акт за това, че е отказал да даде документите си за идентичност.

Така за в този момент сагата се разминала без арест, само че единствено за в този момент, разясниха пред БЛИЦ източници на следствието.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР