Super Mario RPG“, дългоочакваният римейк на играта TK Super Nintendo,

...
Super Mario RPG“, дългоочакваният римейк на играта TK Super Nintendo,
Коментари Харесай

Кога е датата на излизане на Super Mario RPG? Как да поръчате предварително новата игра на Nintendo Switch

„ Super Mario RPG “, дълго чаканият римейк на играта TK Super Nintendo, ще бъде пуснат на 17 ноември 2023 година за Nintendo Switch. Ако желаете да бъдете измежду първите, които ще играят класическото ролево премеждие на Марио, би трябвало да поръчате авансово касета или цифрово копие в този момент. Ето по какъв начин да извършите тъкмо това.

Предварителна поръчка в Amazon

„ Super Mario RPG “: Същият Марио, само че друг вид премеждие

Платформа: Nintendo Switch | Брой играчи: Един | Рейтинг: E (Всички) | Издател: Nintendo | Размер на файла на играта: 6.4GB | Жанр: Приключенска ролева игра (RPG)

„ Super Mario RPG “ е една от най-големите и предстоящи издания на игри на Nintendo за есента (до необятно обичаната „ Super Mario Bros. Wonder “). Играта е римейк на Switch на 27-годишната класика, която придава напълно ново завъртане на игровия род на Марио.

В това премеждие Марио и неговите съдружници би трябвало да обединят сили, с цел да спрат бандата Smithy Gang и избави Star Road. Вместо да се бият с Боузър, Марио и той се сплотяват, с цел да поемат по-голямата опасност. Принцеса Пийч и двама истински герои, Малоу и Джино, допълват актьорския състав от завършения. Всеки има свои лични неповторими качества, които изискват от вас да сте стратегически по отношение на това кого да поставите във вашата група от трима души.

Играта е комбинация от типичен жанр на Марио платформинг и скришен лов с ролеви детайли като воин разговор, предмети за съоръжение и специфични придвижвания. Докато Марио и неговият екип изследват цветни среди, те ще се натъкнат на безчет врагове и би трябвало да вземат участие в походови борби.

Марио, Пийч и Баузър се сплотяват дружно, към които се причисляват два истински героя, Малоу и Гено. Във всеки даден миг от това премеждие обаче екипът на играча може да включва единствено трима героя, тъй че е значимо да изберете вярната композиция въз основа на обстановката.

Докоснете бутона по-долу, с цел да поръчате авансово цифровата версия на играта в Amazon. Ще можете да заредите авансово играта на вашето Switch устройство и да я играете след бърза актуализация в деня на стартиране.

$60 в Amazon

Изследвайте, бийте се, изготвяйте тактики и доста повече

Вашият триумф в тази игра ще се основава на съвършения миг, комбиниран със тактика и малко креативност. Комбинацията от герои във вашата група ще дефинира какви профилирани бойни придвижвания са налични. Тази игра е взаимно дружество сред Nintendo и Square Enix, тъй че знаете, че ще бъде изпълнена с причудливи лудории, комбинирани с усъвършенствани RPG детайли. Той ще обезпечи изцяло друг вид игрово преживяване (в съпоставяне със „ Super Mario Bros. Wonder, “ „ Mario Kart 8 Deluxe “ или „ Super Mario Odyssey “).

Малко история на „ Super Mario RPG “ …

„ Super Mario RPG “ е ролева игра, която е римейк на известната класика. Първоначално е умислен от Super Mario Bros. основател Шигеру Миямото и е оповестен за първи път през 1996 година за 16-битовата система за видеоигри Nintendo Super NES.

Тази обновена версия се възползва изцяло от опциите на Switch, с цел да показва цветни и забързани графики в 3D жанр и изпълнени с екшън филми. По време на играта можете да изберете да чуете истинския саундтрак на играта или нов, аранжиран от Шимомура.

„ Super Mario RPG “ ще бъде разполагаем на 17 ноември за Nintendo Switch.

Предварителна поръчка в Walmart

Свързано наличие от CBS Essentials

„ Super Mario Bros. Преглед на играта Wonder ": Ослепително премеждие на Nintendo Switch за цялото семейство. График за стартиране на новата игра на Nintendo Switch 2023-4: Най-добрите игри на Nintendo за предварителна поръчка и закупуване Най-добрите коледни дарове за почитателите на Nintendo са тук и съгласно нашите специалисти по игри, те са именити Най-добрите игри за PS5, които можете да поръчате авансово сега, съгласно специалистите по игрите на Sony PlayStation Най-готините коледни дарове за компютърни геймъри, съгласно нашите вътрешни специалисти по игри Най-добрите слушалки и слушалки за игри PS5, които ще ви държат в главата игра
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР