Супер! Футбол, отбори, фенове, емоции, трофей! Всичко тази вечер в

...
Супер! Футбол, отбори, фенове, емоции, трофей! Всичко тази вечер в
Коментари Харесай

Английски суперсблъсък в Истанбул за ценния трофей

Супер! Футбол, тимове, почитатели, страсти, трофей! Всичко довечера в Истанбул ще бъде супер!

Носителят на трофея в Шампионската лига - " Ливърпул ", ще се изправи против спечелилия в Лига Европа - " Челси ", с цел да бъде избран властелинът на Европа! Гледайте мача от 21:00 ч. директно по bTV Action и на VOYO.BG.

За първи път в историята на Суперкупата на УЕФА два британски отбора ще спорят за трофея. По право това са огромните спечелили в двата най-силни европейски клубни шампионата.
Засилени ограничения за сигурност преди британския двубой за Суперкупата Не пропускайте "Ливърпул " - "Челси " в сряда от 21:00 ч. по bTV Action
Футболните страсти са обезпечени, защото един против различен застават два от най-обичаните тимове в света. Очаква се в Истанбул да дойдат над 50 хиляди фенове от целия свят, с цел да гледат дербито сред " Ливърпул " и " Челси ".

Фаворит не може да има, защото става дума за един-единствен мач, в който залогът е голям!

Снимка: Reuters

" Ливърпул " ще се бори за четвърта Суперкупа, до момента в който " Челси " се надява да вдигне трофея за повторно историята си.
Суперкупа 2019: Какво би трябвало да знаем "Ливърпул " - "Челси " в първия британски мач за трофея
Двата тима изиграха единствено по един мач след предсезонната си подготовка. В първия кръг на британската Висша лига мърсисайдци победиха " Норич " с 4:1, а " сините " от Лондон позволиха тежка загуба с 0:4 от " Манчестър Юнайтед ".

Снимка: Reuters

В града на " Бийтълс " всичко наподобява умерено. Ексцентричният Юрген Клоп продължава да води отбора и да мечтае за нови титли. На " Стамфорд Бридж " обаче прибегнаха до промени, откакто някогашният капитан Франк Лампард размени отпред Маурицио Сари.

Снимка: Reuters

Мачът в Истанбул ще бъде първият огромен мъжки край, който ще бъде управителен от жена. Французойката Стефани Фрапар ще следи за спазването на реда и феърплея на тревата на " Водафон Арена ".

Кой ще стане супершампион и кой ще бъде супер отчаян? Гледайте " Ливърпул " - " Челси " през днешния ден (14 август) от 21:00 ч., директно по bTV Action и на VOYO.BG.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР