Супер дебилна катастрофа се е разиграла преди дни в столицата.

...
Супер дебилна катастрофа се е разиграла преди дни в столицата.
Коментари Харесай

Безумен инцидент с боклукчийски камион в София

Супер дебилна злополука се е разиграла преди дни в столицата. Това стана ясно от видео, качено във фейсбук групата „ Видяно в София “.

Кадрите бяха публикувани от Христо Стоев‎. Видеото е снимано от охранителна камера, а като коментар мъжът е написал „ Камион на чистотата удря паркиран автомобил и бяга “.Не излиза наяве къде тъкмо се е разиграла случката, само че от сниманото се вижда по какъв начин камион на почистващата компания в София „ Чистота Искър “ минава по улица, само че тъкмо преди кръстовището закача паркиран автомобил. Влачи го няколко метра, а след това водачът на камион отпрашва без даже да ревизира какви са материалните вреди по паркирания автомобил.

Под видеото незабавно започнаха да валят куп мнения, а хората бяха разграничени по тематиката кой има по-голяма виновност за случилото се – водачът на спрелия автомобил или този на камиона, който го опустошава.

„ Прегледах улицата с Гугъл Maps, там няма знак и улицата е двупосочна. Законово има право да е паркиран там “, написа мъж.

„ Законът повелява най-малко 5 метра от кръстовище “, споделя различен, защитаващ притежателя на пометената кола, само че различен му опонира: „ Кой я знае "шофьорката " по какъв начин погрешно е била застанала. Бас пипвам че е стърчала най-малко 20 санта отвън лентата си “.

„ Редовно нанасят вреди и бягат. В половината случаи отговорни са погрешно паркираните коли. В другата половина е отговорен водача на камиона или идиотите, които хвърлят кофите. Скоро с очите си видях по какъв начин без да им дреме джасат контейнерите в коли, паркирали покрай тях. Лигавеха се и най-после единия по този начин ускори една от кофите, че изкриви калника и счупи огледалото на паркирана ПРАВИЛНО кола. После незабавно се ометоха “, споделя пък засегнат софиянец.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР