Сумата трябва да бъде внесена до 10 дни, а обвиняемият

...
Сумата трябва да бъде внесена до 10 дни, а обвиняемият
Коментари Харесай

Съдът пусна шофьора от АМ ”Тракия” срещу 10 бона парична гаранция

Сумата би трябвало да бъде импортирана до 10 дни, а обвиненият ще бъде освободен след внасяне на гаранцията.

 

Чистото минало, трудова и фамилна ангажираност, три деца, съществуване на непрекъснат адрес в Сърбия и регистриран адрес в София, където може да получава правосъдни бумаги и призовки, са част от претекстовете на съда за смяна на мярката с по-лека. Според арбитър Красимира Дончева няма опасност Дарко Карашичевич да се укрие или да извърши друго закононарушение. 

 

След случая на АТ " Тракия " лидерката на групата от Сърбия показа пред медиите, че причина за случая е опит на водача да помогне на човек, който се е задавил със солета. Пред юриста си Огнян Бързаков Дарко Карашевич е обяснил, че повода за злополуката е опитът му да помогне, показвайки място, на което да седне задавилият се. В този миг е държал кормилото с лявата ръка, навел се е надясно и по този начин рейсът се е наклонил, описа бранителят, представен от БНР.

 

Адвокат Бързаков акцентира, че в съда към този момент е показан документ - удостоверение за съдимост за това, че Дарко Карашичевич е чисто правосъдно минало и няма нарушавания, а по думите му пътуващите в рейса дефинират случая като " нелепа преживелица ".

 
На 14 август сръбски рейс, пренасящ деца и възрастни след отмора на българското Черноморие, злополука на автомагистрала " Тракия " в региона на Стара Загора. 40-годишният водач бе упрекнат, тъй като поради разпръскване по време на ръководство, е предизвикал злополуката. За благополучие жертви няма. Ранени обаче бяха 12 деца на възраст сред 6 и 16 години, както и двама възрастни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР