Сумата, събрана от Благотворителната фотоизложба във фоайето на Областна администрация

...
Сумата, събрана от Благотворителната фотоизложба във фоайето на Областна администрация
Коментари Харесай

Изложба събра още 1090 лв. за лечението на бебето Борил

Сумата, събрана от Благотворителната фотоизложба във фоайето на Областна администрация в помощ на бебето Борил, е 1090 лв..

В наличието на фотографа Краси Грозева и представители на Областна администрация-Хасково бе отворена дарителската кутия и с протокол бяха предадени събраните 1090 лв. на бащата на Борил Георги Янков.

Изложбата се организира на 16 ноември. На нея бяха показани 60 фотографии на Краси Грозева и десетки снимки на членовете на Клуб по снимка с началник Славян Костов. За по-малко от 5 часа в петък в кутията за дарения бяха събрани 1090 лв., една част от тях дарени от родителите на сниманите деца, друга част - от жители, подкрепили самодейността на регионалния шеф в помощ на Борил.

6-месечният Борил страда от болест на Хиршпрунг, която визира тънките вътрешности. Досега Борил е претърпял няколко интервенции. Заради болестта Борил би трябвало да се храни със характерна храна, която коства към 650 лева на месец. Създадена е страница във фейсбук с името: “Да запазим усмивката на Борил ”, а десетки организации, търговски обекти и хиляди хора от Хасково към този момент поддържаха дребния Борил и неговите родители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР