Сумата от 3 млрд. паунда задели правителството в Лондон заради

...
Сумата от 3 млрд. паунда задели правителството в Лондон заради
Коментари Харесай

Лондон задели 3 млрд. паунда за Брекзит

Сумата от 3 милиарда паунда задели държавното управление в Лондон поради излизането на Англия от Европейския съюз (Брекзит), съобщи Би Би Си.

Финансовият министър на Обединеното кралство Филип Хамънд съобщи, че парите ще бъдат заложени в бюджета на страната за идната година. "Ние би трябвало да бъдем подготвени за всички вероятни разновидности. Тези три милиарда лири стерлинги може и да бъдат увеличени, само че това зависи по какъв начин ще се развият събитията ", написа той в Twitter.

Днес министър председателят на Англия Тереза Мей съобщи, че твърда граница сред нейната страна и Република Ирландия е съвсем невъзможна. "Искам свободното придвижване на хора, артикули и капитали сред двете елементи на остров Ирландия ще се резервира, " уточни тя. Изявата на Мей стана ден откакто през вчерашния ден Брюксел насочи предизвестие към страните-членки на Европейски Съюз.

От Европейската комисия показаха своето безпокойство, че в случай че Лондон вкара непоколебим надзор по границите с 27-те след Брекзит (30 март 2019 г.) по транспортните възли в Европейски Съюз може да настъпи безпорядък.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР