Сумата обаче съвсем не е шокираща за актрора и продуцент,

...
Сумата обаче съвсем не е шокираща за актрора и продуцент,
Коментари Харесай

Всички Цъкат От Завист, Пак Се Уреди! Тежкарят Любо Нейков Заби Колегите В Земята С Новата Си Придобивка!

Сумата обаче напълно не е шокираща за актрора и продуцент, защото около предаванията, които прави със съдружника си Евтим Милошев, и сериалите, които снимат, двамата са милионери от години – разяснява изданието.

Затова Любо Нейков може да си разреши да се поглези и с персонален водач, който е на негово разположение. Суеверният комедиант се е изръсил и за златен регистрационен номер на колата си, написа разкрития.ко. Табелите на лъскавия всъдеход са със запаметяващите се и евентуално късметлийски за Любо числа 7272. Те най-вероятно символизират за годината, през която той е роден – 1972, позволяват осведомени.

Преди няколко дни фотографите на изданието видяха Любо Нейков на предната седалка на мощния му джип на път за у дома на ул. „ Чаталджа “. Мерцедесът на артиста профуча по ул. „ Раковски “, а возилото, както нормално, бе ръководено от неговия водач. Откакто папараци спипаха комика с подправен Министерство на вътрешните работи стикер в колата му, той е станал извънредно внимателен. Любо бе безупречен пасажер и макар 150-килограмовата си телесна маса бе пристегнал защитния колан. Остава мистерия обаче за какво избира услугите на различен водач и дали това не е обвързвано със здравословното му положение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР