Сумата, която ще плати ФК Брюж за бразилския нападател Игор

...
Сумата, която ще плати ФК Брюж за бразилския нападател Игор
Коментари Харесай

Лудогорец осребрява Игор Тиаго за 15 милиона лева!

Сумата, която ще заплати ФК Брюж за бразилския нападател Игор Тиаго, е 7,5 милиона евро, твърди voetbalnieuws.be. Изданието прецизира, че договорка към момента няма, само че това е цената, сложена от българския първенец Лудогорец за играча. И също по този начин прецизира, че и други белгийски клубове демонстрират интерес, сред които и Генк. Други белгийски медии обаче оповестяват за много по-ниска цена на Игор Тиаго.

Спортният шеф на разградчани - Георги Караманджуков, към този момент съобщи, че парите, които в Лудогорец чакат за бразилеца, са рекордни за трансфер от български тим в посока Западна Европа.

Другата вест от ФК Брюж от през днешния ден е, че към този момент има нов треньор. През идната акция " синьо-черните " ще бъдат водени от норвежеца Рони Дейла, който реализира съглашение да си разтрогне контракта със Стандарт Лиеж. Компенсацията, оценена на 2 милиона евро от пресата, ще бъде изплатена на Стандарт, който имаше контракт с Дейла до юни 2025 година До момента отпред беше наставникът на вратарите Рик де Мил, откакто клубната легенда Карл Хуфкенс се провали и беше уволнен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР