Суквартирантът на наследник на състояние от £230 милиона почина от

...
Суквартирантът на наследник на състояние от £230 милиона почина от
Коментари Харесай

„Жертвата на убийството“ на наследника на Peter`s Pies почина от „прободни рани по врата и тялото“ на Коледа

Суквартирантът на правоприемник на положение от £230 милиона умря от голям брой прободни рани по врата и тялото си на домът, който са споделяли, заяви следствие.

Тялото на Уилям Буш е открито на Бъдни вечер в къщата, която той споделя с някогашния си възпитаник в частното учебно заведение Дилън Томас, който от този момент е упрекнат в ликвидиране. Томас - внук на къс и заможен магнат сър Гилбърт Стенли Томас и правоприемник на положение от £230 милиона - беше упрекнат след известия за намушкане с нож в дома им в Ландаф, Кардиф.

Днес се разбра, че служители на реда от полицията в Южен Уелс са били извикани за отчети за намушкане. Коронерският офицер Бевърли Морган сподели на чуването, че голям брой служители на реда са пристигнали на мястото и неотложно са създали CPR, откакто са намерили господин Буш ранен на паркинга на Chapel Street до забележителната катедрала Ландаф в града.

Пристигнаха парамедици и той беше откаран двама благи до Университетската болница на Уелс, само че 23-годишният юноша е разгласен за мъртъв....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР