Сухата коса не е толкова необичаен проблем. Много момичета се

...
Сухата коса не е толкова необичаен проблем. Много момичета се
Коментари Харесай

5 съвета за жени със суха коса

Сухата коса не е толкоз необикновен проблем. Много девойки се сблъскват с това и не знаят какво да вършат. Днес ще ви разкажем за аргументите за сухата коса и ще дадем няколко съвета за унищожаване на тази „ тягост “.

Съвет номер 1. Измиването

Нека да разгледаме още веднъж по какъв начин да измиваме косата си. Да, колкото и необичайно да звучи, само че косата ви би трябвало да се измие вярно. Това се прави почти един път седмично. Твърде честото отнасяне измива пласта подкожна лой, което прави косата суха и чуплива.

Препоръчително е да миете косата си не с гореща, а с топла вода. Не забравяйте, че горещата вода ще изсуши косата ви.

Ако можете, тогава е по -добре да измиете косата си с филтрирана или застояла вода. По водопровода тече вода с доста примеси и хлор.

По -добре е да се откажете от сешоара и като цяло от термичния резултат върху косата за известно време. Дайте им отмора.
 Забравете за СУХАТА И ИЗТОЩЕНА коса с тези 3 съставки Забравете за СУХАТА И ИЗТОЩЕНА коса с тези 3 съставки
Един от най -големите проблеми, с които множеството от нас се сблъскват, когато става въпрос за косата ни, е несъразмерното рухване на косата...

Съвет номер 2. Изсушаване на косата

Не е належащо да миете косата си прекомерно дълго. Косата всмуква влагата доста елементарно и става по -тежка. В резултат на това те са по -податливи на рухване и трошливост.

След измиване подсушете косата си с забрадка. Няма потребност да я търкате! Това единствено наранява косата и я прави още по -крехка. По-добре деликатно я изстискайте с забрадка.

Използвайте предпазен сътрудник даже, когато не употребявате сешоар. Фин артикул, който защищава косата от прекалено изсушаване. Той предотвратява изпаряването на влагата, тъй че косата остава хидратирана.

Съвет номер 3. Избирайте шампоани и балсами деликатно
 Цветът на косата - темперамент и просветеност Цветът на косата - темперамент и просветеност
Парапсихолозите акцентираха друго съмнение, което беше в допълнение аргументирано и потвърдено - цветът на косата и характера на всеки...

Разбира се, козметиката, е значима част от грижата за сухата коса. За да намерите верните артикули, е значимо да прочетете състава им. Продуктите за битка със сухата коса би трябвало да съдържат съставни елементи като масло от  авокадо, бадеми, ланолин, глицерин, пантенол.

Съвет номер 4. Използвайте нещо друго към главните артикули за суха коса

Не залагайте единствено на шампоан и еликсир. Можете също по този начин да употребявате маски, серуми или спрейове. С тези артикули косата ви ще получи още повече витамини и хранителни субстанции. В резултат на това тя ще бъде по -хидратирана и по -мека.

Съвет номер 5. Ходете на коафьор най-малко един път месечно

Краищата са най -увредената част на косата. Затова честото подкастряне на краищата ще направи косата ви по -здрава и мека.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР