Сухата и продължителна кашлица по това време на годината е

...
Сухата и продължителна кашлица по това време на годината е
Коментари Харесай

Естествено лекарство от вашата кухня, което предотвратява дори най-упоритата кашлица

Сухата и продължителна кашлица по това време на годината е доста постоянно срещана при много хора. Различните сиропи и таблетки могат да я предотвратят небрежно, само че за непрекъсната профилактика, можете да потърсите естествена отбрана в кухнята - дафинов лист.

И това е забавно: Не изхвърляйте млечните зъби на децата, може да спасят живота им

Всичко, от което се нуждаете, с цел да си извършите домакински сироп от дафинов лист, който предотвратява даже най-упоритата кашлица, е шест листа, 2,5 литра вода, шест супени лъжици захар и лимон.
Приготвянето на сиропа стартира с слагане на вода в тенджера за варене. След това прибавете партидата листа и ги оставете да се възпламенят в продължение на шест до 10 минути, написа zajenata.bg.
След това изсипете контейнера с вода в различен или тук прибавете захар и лимон. Разбъркайте добре и изчакайте захарта да се стопи.
Приемайте тази напитка няколко пъти дневно. Можете да вземете една лъжица всякога, когато получите тежки пристъпи на кашлица.
Можете да съхранявате този домакински сироп в хладилника в продължение на няколко дни. А точно, дафиновият лист е богат на доста минерали и витамин В. Благодарение на отличния дезинфекционен и противовъзпалителен резултат, той е превъзходен избор и отбрана на имунитета.
Дафиновото листо от дълго време се употребява като лек. Тази билка оказва помощ за по-доброто действие на нервната и мускулната система, което въздейства позитивно на метаболизма и хормоналния статус.
Този чай се употребява също по този начин при лекуването на болести на храносмилателните органи, анорексия, загуба на вкус, диабет, грип, настинки и други болести.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР