Суеверни ли сте? Ако да, сигурно внимавате какви предмети поставяте

...
Суеверни ли сте? Ако да, сигурно внимавате какви предмети поставяте
Коментари Харесай

Дръжте тези предмети далече от дома

Суеверни ли сте? Ако да, несъмнено внимавате какви предмети поставяте в дома си и от какво да се пазите. Ето кои неща носят злощастие и отрицателна сила съгласно фън шуй и някои културни обичаи:
СЧУПЕН ЧАСОВНИК
По принцип не е добре да държите остарели движимости и такива, които не работят. Особено доста това важи за остарял или спрял часовник. Според фън шуй часовниците в дома би трябвало постоянно да работят и да са точни, другояче спирате придвижването в живота си и няма да вървите напред. Ако имате строшен часовник, само че внезапно издаде тон, това е неприятно предсказание – болест или гибел.
ЛЮЛЕЕЩ съдебна експертиза СТОЛ
Всички сме гледали филми на ужасите… Представете си празен стол, който се движи напред-назад в пуста стая. Едва ли е чудно за какво суеверните хора избират столовете да стоят крепко на пода. Според ирландските поверия, празният клатещ се стол е открита покана към злите духове да се настанят в дома ви.
КАКТУС
Лоша вест за феновете на стайните растения. Според фън шуй цветя със заострени листа или бодили са като магнит за отрицателната сила. Трънливата повърхнина на кактусите или други сходни растения, носят напрежение в дома и взаимоотношенията. Единственото изключение са розите. Красивите цветове и ароматът компенсират съществуването на бодили.
 Домашни поверия: Как да изплашите нещастието и да привлечете благоденствие Домашни поверия: Как да изплашите нещастието и да привлечете благоденствие
Повечето събития, които се случват в живота ни, се предшестват от избрани знаци на Вселената. Нашите предшественици са проследявали всяко по...
НЕОПРАВЕНО ЛЕГЛО
Сигурно си мислите, че това е измислено от придирчиви родители, само че съгласно остаряло поверие, в случай че не си оправите леглото след ставане, ще страдате от безсънна нощ. Ако нещо ви прекъсне, до момента в който си оправяте заран леглото, резултатът ще е същият: безсънна нощ. Така че, отделете време и успокоение на този всекидневен обред.
ОТВОРЕН ЧАДЪР
Може би едно от най-разпространите суеверия във всички култури е да не държите отворен чадър на закрито. Това поверие датира още от античен Египет, когато се е считало, че висшите сили закрилят дома. Всяка движимост, която внесеш в дома за да те защищава от неприятното време, се смята за пренебрежение към висшите сили, все едно не извършват задачата си. Отвореният чадър провокира яростта им и те ще ти изпратят отрицателна сила, тъй като не им се доверяваш, че могат да те закрилят.
МЪРТВИ ИЛИ СУХИ РАСТЕНИЯ
 Защо парите не би трябвало да се броят, заемат и дават назаем вечер Защо парите не би трябвало да се броят, заемат и дават назаем вечер
Паричните знаци не губят своята новост в актуалния свят, защото финансовият бранш е значим аспект в живота на всеки човек. Наро...
Не оставяйте мъртви или изсъхнали растения в дома си. Според поверието мъртвите неща носят мъртва сила. Чисто естетически, сухите и потъмнели листа не наподобяват атрактивно и гостоприемно. Грижете се за растенията в дома си, те са проводници на положителна сила, на която не би трябвало да спирате пътя.
ПРЕПАРИРАНИ ЖИВОТНИ
Ако мъртвите растения носят отрицателна сила в дома ви, представете си какво носят мъртвите животни. Наистина ли желаете тези безжизнени глави на елени да посрещат гостите ви? Дори и не толкоз суеверните домакини би трябвало деликатно да обмислят концепцията да слагат препарирани животни в дома си. Отбягвайте всевъзможни творби на изкуството, отдадени на гибел, опустошения или борби.
СТАР КАЛЕНДАР
Ако държите остарял календар в дома си, връщате шанса си назад. Това носи несгоди, връща ви обратно. Винаги следете календара и в точния момент обръщайте новите страници.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР