Суеверия за ушите Казват, че ушите горят с причина. Според

...
Суеверия за ушите Казват, че ушите горят с причина. Според
Коментари Харесай

Суеверия за ушите, свързани с различни дни от седмицата

Суеверия за ушите

Казват, че ушите горят с причина. Според поверието, в разнообразни дни от седмицата това може да значи нещо доста значимо. Проучвайки тези поверия, можете по-добре да анализирате близкото бъдеще.

Не постоянно значи, че е нещо положително. Но това не значи, че би трябвало да изпаднете в отчаяние и горест. Опитайте да се развеселите, тъй че отрицателните мисли да изчезнат, а оптимизмът ще ви помогне да преодолеете неуспехите.

Понеделник
Ако в понеделник сутринта ушите ви горят, тогава това демонстрира неприятности по време на работа, в бизнеса. Възможно е в идващите няколко дни ориста да ви сервира неприятни изненади, свързани с парите, тъй че би трябвало да се подготвите за това колкото е допустимо.

Когато ушите ви горят в понеделник вечерта, това допуска, че в близко бъдеще можете да бъдете излъгани от хора, от които по никакъв метод не очаквате това.

Вторник
Ако лявото ви ухо гори във вторник, това значи, че някой ви загатва. По-скоро е безпристрастен знак, тъй като е невероятно да се планува кой мисли за вас и какво тъкмо.

Ако дясното ви ухо гори това е на парична облага, сполучливи покупки и триумф в работата. Това значи, че всичко, с което се захванете този ден ще ви донесе триумф.

Сряда
Ако ушите ви горят в сряда, значи че сте не запомнили нещо. В такива случаи е целесъобразно да се концентрирайте и да се опитате да си спомните какви са били проектите ви за този ден и дали не сте пропуснали нещо.

Ако ви гори единствено лявото или дясното ухо, това може да значи, че сте влюбени или може да се влюбите. Това може да се случи в сряда или на идващия ден. Не избягвайте запознанствата. Но ние ви подсещаме, че преди да започнете връзка е по-добре да ревизирате съвместимостта си с този човек, тъй като поверието не споделя дали сте подобаващи един за различен.

Четвъртък
Ако ушите ви горят в четвъртък заран, това дава обещание огромни позитивни промени в някоя от сферите на живота в обозримо бъдеще. Голям шанс ви чака!

Ушите ви горят късно вечерта? Това може да демонстрира неочаквана смяна на проектите.

Петък
Ако ушите ви горят в петък сутринта това е на свада, спорове на работното място и вкъщи, среща с неприятни хора. Не си коства да губите сила и нерви за изясняване на връзките. Бъдете сдържани.

В петък вечерта – предстоят ви неприятности. Вероятно ще би трябвало да извършите избор.

Събота
Ако ви гори лявото ухо – чака ви шанс във финансовата сфера. Ако ви гори дясното ухо, липсва ви мощ, продуктивността ви е намалена.

Когато и двете ви уши горят в събота едновременно, това значи, че се носят клюки за вас. Просто изчакайте, до момента в който истината неизбежно излезе нескрито.

Неделя
Ако в неделя ви горят ушите това значи, че някой ви липсва. Може да бъде родственик, другар, сродна душа. Обикновено лявото ухо се зачервява.

Вижте още: Почистване на щорите – бързо и елементарно с този разтвор

Ако дясното ви ухо гори може би ще си навредите, в случай че вършиме прибързани заключения, пилеете пари, в случай че нагрубите някого и така нататък

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР