Су-27 е прихванал американски разузнавателен самолет над акваторията на Черно

...
Су-27 е прихванал американски разузнавателен самолет над акваторията на Черно
Коментари Харесай

Руски изтребител прихвана американски самолет над Черно море

„ Су-27 ” е прихванал американски разследващ аероплан над акваторията на Черно море, заяви РИА Новости, представена от БГНЕС.
По информация на Националния център за ръководство на защитата, съветските средства за надзор на въздушния превоз са засекли обект, който се приближавал към държавната граница. Във въздуха е вдигнат изтребител „ Су-27 ”, чийто екипаж е класифицирал обекта като стратегически разследващ аероплан RC-135 на военновъздушните сили на Съединени американски щати и са го съпроводили над акваторията на Черно море, се споделя в известието.
 Американското командване заяви, че е прихванало съветски изтребители над Аляска Американското командване заяви, че е прихванало съветски изтребители над Аляска
Северноамериканското военновъздушно-космическо командване (NORAD) заяви, че изтребители F-22 на американските Военновъздушни сили са прихванали съветски...
Това лята експертите засякоха няколко пъти задгранични самолети покрай съветска територия, което, съгласно Москва, основава в допълнение напрежение в връзките сред двете страни и помолиха Вашингтон да се откаже от сходни полети.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР