Стягащият сериозна селекция за следващия сезон тим на Рилски спортист

...
Стягащият сериозна селекция за следващия сезон тим на Рилски спортист
Коментари Харесай

Брандън Браун остава в Рилски спортист


Стягащият сериозна селекция за идващия сезон отбор на Рилски състезател ускори упоритостите си. В селекцията на старши треньора Людмил Хаджисотиров ще участва един от водачите на отбора от предходната акция Брандън Браун, който е подписал нов контракт.
Вижте тази обява в Instagram.
Рилски подписа с водещ състезател от предишния сезон. Рилски състезател ще може да разчита на един от чужденците си от предишния сезон. Тимът ни съумя да преподпише с американския гард @bran_brown10 Брендън Браун за още една година. 174- сантиметровият баскетболист остави положителни усещания през миналогодишната акция, която, за жалост, бе прекъсната поради пандемията от Ковид-19. Браун остави след себе си статистика от по 15,7 точки, 5,5 асистенции и 1,8 откраднати топки приблизително на мач, която го трансформира в един от водачите на отбора. Това не остана неусетно от страна на управлението и предлагането за нов контракт стана факт. Американецът от своя страна остана удивен от изискванията, които предложи отборът ни предишния сезон и без проблем се стигна до възобновяване на договора сред двете страни #rilski #rilskisportist #samokov #bulgaria #nbl_bulgaria #sport #bulgariansport #basketball #bgbasket #bball #ballislife #gameday #rebounds #assists #points #blocks #basket

Публикация, споделена от rilski_sportist (@rilski_sportist) на Юли 22, 2020 в 3:17 PDT

174-сантиметровият плеймейкър записа приблизително по 15.7 точки, 5.5 асистенции и 1.8 отнети топки приблизително в 20 дуела от НБЛ. В кариерата си досега е играл още за френските Бонкур и Поатие, както и за гръция Паниониос и швейцарския Нюшател. Завършва колежа Лойола Меримаунт през 2017-а, откакто се мести там от университета във Финикс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР