Студиото Rare анонсира нов голям ъпдейт за Sea of Thieves

...
Студиото Rare анонсира нов голям ъпдейт за Sea of Thieves
Коментари Харесай

Новото допълнение за Sea of Thieves излиза в края на юли

Студиото Rare анонсира нов огромен ъпдейт за Sea of Thieves на име Cursed Sails. Той излиза на 31-ви юли за Xbox One и Windows компютри. Безстрашните от вас могат единствено да се осмелят и да гледат новия филмов откъс.
Според анонса, в блога на играта се чакат в действителност доста нови неща. На първо място се пригответе за ужасите на моретата – призрачни великански кораби с екипаж от скелети, които са подготвени да покажат Ада на всекиго. Освен това дружно с галеоните и платноходите ще можете да кръстосвате океаните и с бригантини, нови дребни кораби за по трима души. За първи път ще бъде въведена „Алиансна“ система, която съгласно Rare „окуражава групировката на флотове под една идея, в търсене на по-големи провокации и споделени награди“.

Разработчикът разкри сюжета зад Cursed Sails, който е насочен към крайокеанските търговци: „Една история за упоритост и алчност, ескалираща в нещо извънредно, ще пристигна с Cursed Sails. Много скитници помнят Солти, един от първите предприемачи… Той показа на The Pirate Times, че след доста месеци търсене на „убийствен“ предмет за обмен, той е намерил нещо, което ще изненада нови а остарели купувачи. Солти си има и нов бизнес сътрудник, само че няма да каже нищо до огромния миг.“



Освен Cursed Sails, през тази година се чака да бъдат издадени още четири огромни допълнения за Sea of Thieves. Следващото, именувано Forsaken Shores, излиза през септември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР