Студиото, което поема портовете вече са работили с Dontnod.Dontnod Entertainment

...
Студиото, което поема портовете вече са работили с Dontnod.Dontnod Entertainment
Коментари Харесай

Life Is Strange 2 ще има Линукс и macOS версии

Студиото, което поема портовете към този момент са работили с Dontnod.
Dontnod Entertainment и Square Enix оповестиха тази седмица, че Life is Strange 2 ще има версии и за Линукс и macOS. За това ще оказват помощ Feral Interactive, които работят в предишното по Линукс портовете за първата Life is Strange, по Life is Strange: Before the Storm, както и Hitman, Sleeping Dogs и Deus Ex: Mankind Divided. Очаква се въпросните версии да излязат през идната година.

Dontnod разгласиха първия епизод от Life is Strange 2 предходната седмица, като към момента няма изясненост, по кое време може да чакаме идващите серии.

Life is Strange 2 е игра с напълно нови герои, в която проследявате ориста на братята Шон и Дениъл Диаз, които бягат от своя дом. Играта е четвърто заглавие от вселената на Life is Strange след истинската игра, излязла преди три години. Последва я Before the Storm, разказваща предисторията на първата игра, The Awesome Adventures of Captain Spirit, малко заглавие, което се появи тази година и в което някои от изборите ще имат последици в Life is Strange 2 (макар и да не е известно как), а в този момент и новата игра с напълно нови герои и сюжет, в която обаче участват познатите от първата игра детайли – извънреден детайл, затрогваща история и превъзходен саундтрак.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР