Студентският съвет при Софийския университет Св. Климент Охридски организира за

...
Студентският съвет при Софийския университет Св. Климент Охридски организира за
Коментари Харесай

Студенти от Софийския университет за осми път организират Минута за Коледа

Студентският съвет при Софийския университет " Св. Климент Охридски " провежда за осма поредна година самодейността " Минута за Коледа ", като задачата е акцията да доближава до от ден на ден хора, разпространявайки вълшебния дух на Коледа за идните празници.
Участието става извънредно елементарно - всеки искащ може да напише своите пожелания онлайн на уеб страницата на Студентския съвет https://sustudents.bg/minuta-za-koleda. След това те ще бъдат сложени в пликове с коледни послания и ще бъдат пуснати в пощенски кутии на инцидентен принцип в доста български градове.
Платформата е дейна до 16 декември, като след затварянето й офисът на Студентския съвет ще се трансформира в дребна коледна работилница, където всички уредници ще работят старателно по сортирането на писмата, тяхното печатане на красива хартия и слагане в пликове със специфични послания.
През миналата година близо 2000 писма откриха своите получатели, вследствие на което имаше многочислени позитивни мнения, които " стоплиха сърцата " на всички, положили старания тази благородна идея да стане действителност.
Всяка година посланици на акцията са разнообразни известни персони, като през годините са взели участие Орлин Горанов, Ники Кънчев, Георги Бърдаров, Енчо Керязов, Дони и други.
Със съдействието на всеки, отделил 1 минута, с цел да напише своето празнично обръщение, Студентският съвет сполучливо реализира задачите на акцията, които са само от обществен темперамент - да се популяризира позитивният дух измежду хората и да се обръща внимание на дребните моменти, които оставят своите позитивни отпечатъци върху обществото.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР