Студентският празник 8 декември активира на макс курорти, хотели и

...
Студентският празник 8 декември активира на макс курорти, хотели и
Коментари Харесай

8 декември във Велинград? Доплатете малко и бързо към Малдивите

Студентският празник 8 декември задейства „ на макс ” курорти, хотели и заведения за хранене в бърза конкуренция кой да зариби повече народ в името на огромната облага. Въпреки че сякаш цедят някакви промоции, цените не са изключително щадящи, изключително за неработещи младежи без богати родители.     

Както нормално, скъпите хотели са най-активни още от началото на ноември в офертите си към академичната юноша. 

Освен оферти за изискани менюта и първокачествен алкохол, се оферират спа-екстри, плюс участия на известни реализатори от шоубизнеса. Тази година, заведенията измислиха и нова екстра – разрешават внасяне на алкохол извън. В същото време съвсем няма хотели, които да оферират празничен пакет с отстъпки за 1 вечер и множеството предложения са за най-малко 2-3 нощувки.

Естествено, Банско отново е царят на купона, обичайно желан от младежите за празника. Около 10 000 студенти се чака да изпълнят градчето на следващия ден. Хотели и заведения за хранене в Банско засипват с всевъзможни предложения. 4 звездните места за настаняване оферират приблизително за към 250-270 лв. 2 нощувки, като в комплекта са включени спа-екстрите, празнична вечеря, подбрано меню, и несъмнено - селектиран алкохол.

Младежите обаче избират купона не в най-луксозните хотели, а най-вече в тези с 3 звезди, да вземем за пример. Повечето са с две нощувки със закуска и празнична вечеря в фамилен или двузвезден хотел за към 120 лева Офертите на многозвездните обаче варират към 250 лева

Тридневните оферти костват към 250 до 300 лева в по-луксозните е и по-скъпо.

Нощните клубове в Банско пък оферират и турове след среднощ за най-запалените купонджии. Голямата атракция остават и живата музика с осъществявания на известни поп и фолк звезди.

Кувертът в фамозните механи в планинското градче е сред 60 и 80 лева.  

Зимният курорт Пампорово също се надява на повечко посетители за 8 декември, като с изключение на разкош и уют, дава обещание няколкостепенни менюта и празнична вечер. Почитатели набра офертата с известни шоу реализатори – Есил Дюран,Тео, Диджей Диас, диджей Теди Джорджио.

Арбанаси тази година избива рибата, като кани на ваучър с присъединяване на фолкдивата Галена – поради изпълнителката обаче кувертът обаче е 100 лева, като включва празнично меню. 130-140 лв. на човек е двудневният пакет за 8 декември в четиризвезден хотел в центъра на остарялата столица Велико Търново– тук има двойна стая, куверт за празнична вечеря, DJ празненство, богата късна закуска на идващия ден и прилагане на всички спа удоволствия.

Троян, който е изключително настоящ в последно време, също кани младежите в първокласните си хотели. 4-звездният „ Плаза ” да вземем за пример, предлага занимания против 100-ина лв. на вечер в привлекателна конюнктура, спа център дружно с празнична вечеря и закуска.

Не изключително на ниска цена излиза празникът в Девин – също много настоящ зимен курорт напоследък – хотели с 4 звезди отварят порти за празничната вечер против 185 лв. за двама, като в офертата влиза и закуска, празнична вечеря басейн с термална вода и още приятни изненади.

Доста атрактивно звучат офертите за чужбина, които пресметнато деликатно излизат и по-евтино, в случай че сравниш с 1-2 вечери в безценен хотел у нас. Например 2 нощувки с церемония вечеря на яхта на Босфора коства единствено 240 лв. на човек за 4 дни. С ангажимента, че предлаганият хотел не е многозвезден, а единствено 2 звезди плюс.

Екскурзия до Румъния с 2 нощувки, като са включени обиколки на Букурещ, Синая, Брашов, Браила и така нататък пък коства единствено 170 лв., което си е напряко без пари.

Тази година, както и предходната, студентите всеобщо избират разновидността огромна вила с прилагане на кръчма с обща цена, където отиват огромни компании. И в този момент, притежателите настояват, че множеството сходни поръчки са към този момент запълнени. Просторна вила в Банско с кръчма, да вземем за пример оферират оферта за 13 индивида, като всеки би трябвало да заплати по 90 лв..

Срещу въпросната сума, разполагаем са камина с дърва, микровълнова печка, фурна, миялна машина. Така компанията може да си напазарува и да си подготви празничната вечеря. Въпросните суми обаче важат единствено в случай че се извърши заложената численост от притежателите.

Какво е ситуацията по морето? Къща за 12-15 души излиза под 2000 лв. за 2 дни. Мнозина наемат къщи около морската столица Варна. С персонално напазарувана храна и питиета, цифрата за Студентския празник звучи безусловно задоволително.

Просторните и китни вили, които побират компании от 12-25 души желаят приблизително малко над 2000 лева, което излиза напълно обичайно на човек.

Тази година Слънчев бряг съвсем няма потенциал да приема посетители, тъй като е заета с украински бежанци. От курорта изясняват, че няма необикновен интерес за студентския празник. Предлагат се обаче жилища за по 120-150 лв., които могат да се употребяват от повече от трима души.  

В Равда дават оферта за 100 лева нощувка с  включена празнична вечеря в един от известните в курорта хотели. В тотално препълнения през лятото „ Св. Константин и Елена ” офертата за 2-ма е към 300 лв..

Любопитна оферта дават туроператорите за фантазията на мнозина – Малдивите. Специално за студентския празник, има алтернатива за цели 9 дни със 7 нощувки за двама против  – 5000 лв.. В сумата се включва освен пътуването и нощувките, само че и храната - закуска и вечеря.

И несъмнено, след Малдивите се подрежда меката на скъпотията Велинград, където за удоволствието да празнуваш там са нужни над 200 лв. на вечер на човек. Въпреки всичките му екстри с менюта, спа-екстри, спортни занимания, борови паркове, както и вътрешни и външни басейни, цената отново по никакъв начин не щади джоба.

Но както споделят зевзеците - за какво във Велинград - доплатете малко и тръгвайте за Малдивите. Може и след 8 декември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР