Студентки се събличат пред камера и въртят виртуален секс с

...
Студентки се събличат пред камера и въртят виртуален секс с
Коментари Харесай

Скандал: Дават по 6 бона на родни студентки за голотии и секс

Студентки се събличат пред камера и въртят виртуален секс с чужденци. В интернет е цялостно с разгласи от еротични уеб сайтове, написа в. "Телеграф ".

"Работата е много комфортна за хора, които желаят да си стоят у дома и да си докарват едни 2000 лв. до 6000 лв. на месец и най-важното законно, без шефове и вие избирате работното си време ", гласи едно от предложенията. Според описанието компанията работи с верига американски уеб сайтове за сексуален чат. Задачата на девойките е да си пишат и флиртуват с клиентите и да дадат всичко от себе си, с цел да ви извикат на персонален диалог, който се таксува от 98 цента до 4 $ на минута. Парите пък се превеждат по банков път, като компанията показва, че дневно се изкарват от 50 до 200 $.

"Контактът с клиентите е единствено виртуален, уеб страниците не разрешават моделите да дават персоналните си данни и единствено уеб сайтът има достъп до тях. Анонимността в уеб страницата е изцяло обезпечена ", написа още в описанието на обявата за работа.

Кандидатите би трябвало да изпратят CV, като компанията дава обещание да върне отговор до два дни. Изискванията са девойките да са навършили 18 години, да владеят британски и да имат привлекателна осанка. За работата пък е нужно да разполагат с преносим компютър или компютър, уеб HD камера и вграден микрофон, както и бърз интернет. Всеки утвърден модел пък получава специфични онлайн книги и публикации за образование.

"Вие си пишете онлайн с хора от целия свят. От личния си дом. Колкото повече хора ви харесат и ви поканят на частен диалог, толкоз повече ще пораства вашата банкова сметка. Доста от нашите модели са по долни дрехи или работят голи. Но вие сами от рамките до каква степен сте разкрепостени, не задължаваме никого да се съблича ", написа още в информацията за работата.

Фирмата изяснява, че доста от клиентите просто желаят да беседват, тъй като са самотни и желаят запознанство или брак с красиви девойки от чужбина. "Работата е за всяка интелигентна жена без значение дали е студентска, майка или безработна. Моделите имат опция да забранят родната си страна, тъй че профилът им да бъде незабележим от всички IP адреси в България ", изясняват още от еротичния уебсайт.

Те оферират съдействие. За задачата девойките би трябвало да привлекат свои приятелки за работа, като по този метод си подсигуряват 10% от облагите на привиканите от тях модели.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР