Студентката по стоматология Цветелина Григорова отнесе приза Мис фотомодел“, научи

...
Студентката по стоматология Цветелина Григорова отнесе приза Мис фотомодел“, научи
Коментари Харесай

Зъболекарка грабна титлата “Мис Фотомодел”


Студентката по стоматология Цветелина Григорова отнесе наградата „ Мис фотомодел “ , научи „ България Днес “. 20-годишната хубавица е родена в Разград, само че възнамерява да покори света. Засега това може да се случи първо в Пекин, където брюнетката с съвършените „ ограничения и теглилки “ - 173 на 55, ще показа България на състезанието със същото лого. Най-запаленият почитател на кръшната зъболекарка е известният познавач на женските прелести Димитър Маринов - Митьо Пищова. Самият конкурс е проведен от неговата организация, като атрактивният търновлия е бил и началник на журито. „ Другите членове бяха хората, които дават паричките “, сподели за изданието в присъщия си жанр Пищова, без да спомене имената на спонсорите.

Според информация на ухо участничките от конкуренцията в прочут развлекателен комплекс край Харманли са си тръгнали с положителни суми от дефилето. За наслада на окото на „ селекторите “ е имало специфичен тур по бански костюми. Именно от него като излязлата от морската пяна на брега Афродита стига до заветната купа и изкусителната разградчанка. Тази година Пищова и ко връчват неповторима корона на първата носителка на премията „ Мис фотомодел “ у нас. Тя е по-тежка от короните на „ Мис България “, направена е от солидно сребро, с инсталирани 15 същински рубина. Цената на такова украшение е от порядъка на няколко хиляди лв., разясняват експерти. За жал короната мъчно може да бъде продадена, а в случай че това се случи, договорката сигурно няма да е осъществена в България, настояват още те.

„ 250 индивида викаха за Цветелина. На процедура целият комплекс, където се организира състезанието “, описа за „ България Днес “ Митьо Пищова. Той акцентира, че конкуренцията е била свирепа. На моменти даже човек като него, обръгнал на толкоз доста хубост вкупом, станал разноглед. В последна сметка студентката от Варна се наложила поради голямото утвърждение на публиката, която посрещала и изпращала с възторжени възгласи и овации като за международна звезда неустоимата брюнетка от Лудогорието. Пред „ България Днес “ мераклията от Арбанаси довери, че е в топформа след едномесечните кални бани в Поморие и възстановителните процедури в Павел баня, финансирани от негов състоятелен другар.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР