Студентка седна да държи изпит докато ражда. Това ѝ се

...
Студентка седна да държи изпит докато ражда. Това ѝ се
Коментари Харесай

Студентка държа изпит докато ражда – и то за втори път

Студентка седна да държи изпит до момента в който ражда. Това ѝ се случва за повторно, откакто преди 4 години още веднъж предходна през същата обстановка. И двата пъти си взела изпитите, оповестява „ Дейли Мейл “.

20-годишната Киара Дарбишър от Уъртинг, Англия, описа, че била прикрепена към устройство за понижаване на болката (TENS) по време на контракциите до момента в който държала писмен изпит по специалността сценичен и медиен грим в колежа в Брайтън.



Няколко часа по-късно тя родила щерка си Попи и схванала, че е взела изпита.

Това, обаче, не ѝ се случва за първи път. През 2015 година Кира имала родилни болки, когато отишла на изпит по география. Тогава тя родила сина си Хюго.



„ Бях шокирана, когато взех изпита си по география раждайки, само че не чаках, че това иска ми се случи още веднъж “, споделя тя.



Терминът за второто раждане бил избран за 9 дни след датата на изпита по грим. Въпреки това ден по-рано ѝ влели система за предизвикателство на раждането, защото не усещала придвижването на бебето.

Киара си поставила въпросната машинка, която посредством леки електрически импулси понижава болката, и отишла на изпит – шокирайки учителката си. „ Казах ѝ, че механически раждам от няколко дни и ченето ѝ падна. Тя ми сподели, че в случай че ми пристигна прекалено много, мога просто да си потегли. Но си помислих, че е по-добре да взема изпита до момента в който раждам, в сравнение с с пищящо бебе в ръцете, тъй че го направих “, споделя тя.



„ Машината в действителност оказа помощ “, прибавя тя. Свършила с изпита, който трае 90 минути, единствено за час. След това попитал: „ Мога ли в този момент да отида да си родя бебето? “.

Хванала си такси непосредствено до болничното заведение. Няколко часа след изпита родила второто си дете, а до нея бил 23-годишният ѝ другар Сам Тарант.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР