Студентка от Орландо, Флорида, обяви, че ще се омъжва за

...
Студентка от Орландо, Флорида, обяви, че ще се омъжва за
Коментари Харесай

Американска студентка планира да се омъжи за играта Тетрис

Студентка от Орландо, Флорида, разгласи, че ще се омъжва за играта Тетрис, откакто се е разделила с дългогодишния си другар - калкулатора Пиер. Младата жена се дефинира като " предметно полова " (objectum sexual) и твърди, че изпитва прочувствена обвързаност и сантиментални усеща към играта и всичко обвързвано с нея по същия метод, по който хората се влюбват едни в други, разкзват английските таблоиди " Мирър " и " Метро ".

Норул Махджабин Хасан е на 20 години и е студент по математика. Обектофилията й се показала още в тийнейджърството, когато прочела за Ерика Айфел - дамата, която се омъжи за Айеловата кула с публична гала през 2007 година

Тогава Хасан се включила към онлайн групи за фенове на предметите и разкрила, че увлечението й не е просто култ, а независим тип полова ориентировка. Разликата, че култът е единствено физически възбуждащ, а обектофилията е на прочувствено равнище. Никога не е изпитвала привличане към други човешки същества, единствено към разнообразни предмети, споделя тя.

Норул Хасан към този момент упорства да бъде наричана Фрактал Тетрис Хуракан, само че след две години когато приключи университета и се омъжи за Тетрис, е решена да се прекръсти на госпожа Тетрис. Планира огромна гала с всички свои близки, които да засивидетелстват любовта й към видео играта.

Преди да се обвърже с сегашния си избраник през 2016 година, студентката дълго време била по отношение на калкулатор, който тя нарекла Пиер. Имала е забежки и с айпод и джипиес устройство, а един от по-нестандартните й " някогашни " е парче от железопътна линия. Сега Фрактал Тетрис Хуракан е изцяло отдадена на видео играта, като е запълнила дома си с всевъзможни предмети и възглавници в присъщите форми на частите в Тетрис. Понякога прекарва по 12 часа играейки на/с годеника си. Казва, че го намира за хубав и идеален, само че също и подтикващ за мозъка й. Разнообразните предмети, свързани с играта, оказват помощ и за пълноценната им физическа връзка, споделя тя.

Младата жена признава, че околните й не схващат сантименталните й усеща, само че е получила огромна поддръжка от интернет обществото със сходна ексцентрична половост. Неегативните мнения обаче я назовават " ненормална " и " аутистичен урод ". " Не пакостя на никого, не разбирам какъв е казусът. Другите мислят, че е необичайно, само че когато ги попитам за какво да не мога да бъда с Тетрис, никой не може да ми даде нито един добър мотив ", разяснява тя.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Любопитно (2654)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР