Студентка е обвинена за това, че е принудила мъж да

...
Студентка е обвинена за това, че е принудила мъж да
Коментари Харесай

Студентка насилвала мъж за секс


Студентка е упрекната за това, че е принудила мъж да прави секс с нея и му оставила незабравим любовен щемпел – синина на врата.

На сутринта, след тежката вечер, Имоджен Брук, даже прави фотография на синината, която наподобява по този начин, все едно се е опитвала да го души. Освен това, тя я изпраща на любовника, който малко по-късно подава обвинявания против нея.

Мъжът и дамата имат голяма разлика в килограмите. Той тежи много по-малко от Брук и твърди в съда, че тя напряко “го е приковала ”, с цел да вършат секс. Той изяснява, че дамата е била “възбудена ” и не е приела “не ” за отговор, след което се качила върху безпомощната си жертва.

“Този случай ме остави в потрес и ме накара да забия взор в стената ”, споделя мъжът пред съда в Саутхемптън, Англия. 

От своя страна, Брук отхвърля да е карала човек да взе участие в полова интензивност без единодушие. За правосъдните заседатели е ясно, че има неправилно разбиране, че жертвите на полови закононарушения постоянно са дами, пише BG Voice. 



По време на показанията в съда, мъжът споделя: „ Спомням си цялата нощ. Помня го, тъй като не мога да го избия от главата си ” и разяснява за сутринта на идващия ден: “тя ми изпрати моя фотография – задремал и със синина на врата. ”

„ Тя хапеше врата ми. Това се случи, до момента в който тя беше върху мен, когато ме притисна тя хапеше врата ми в това време. ”

Мъжът отхвърля да е дал единодушието си за любовната захапка.

30-годишната жена обаче е безапелационна, че всичко се е случило по избор и на двамата. Делото продължава да се преглежда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР