Студентите в в Университета за национално и световно стопанство (УНСС)

...
Студентите в в Университета за национално и световно стопанство (УНСС)
Коментари Харесай

УНСС премина изцяло на онлайн обучение

Студентите в в Университета за национално и международно стопанство (УНСС) ще учат напълно онлайн в интервала 21 - 27 октомври, заяви " Дневник ". Заповедта за това е на ректора проф. доктор Димитър Димитров, а повода е усложнената епидемиологична конюнктура поради ковид.
Така всички занятия ще се организират онлайн. Всички всеобщи мероприятия се стопират, в това число спортни, културни и обществени лекции. в средата на септември със смесена система на образование - онлайн и присъствено.
 Цацаров ще образова студенти на антикорупция Цацаров ще образова студенти на антикорупция
Бившият основен прокурор и началник на КПКОНПИ Сотир Цацаров е измежду съобпанизаторите на стажантска стратегия " Академия Антикорупция ". Тя ще п...
Заседанията на университетския, факултетните и катедрените препоръки, които би трябвало да вземат неотложни решения, ще се организират онлайн. Процедурите по заемане на университетски длъжности, по придобиване на научните степени " лекар на науките " и Общински народен съвет " лекар ", държавните изпити и отбраните на дипломни работи да бъдат отсрочени или извършени онлайн, изисква заповедта. До 27-и в това число се не разрешава достъпът на студенти и външни гости до. Отворен остава единствено основният вход на университета.
Медицинският университет в Плевен мина напълно на онлайн образование при започване на седмицата, откакто на 17 студенти беше открит ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР