Студентите са отбелязали празника 8 декември без да нарушават правилата.

...
Студентите са отбелязали празника 8 декември без да нарушават правилата.
Коментари Харесай

Студентите празнували образцово 8 декември - без нито едно нарушение

Студентите са отбелязали празника 8 декември без да нарушават разпоредбите.

Проверките в хотелите и къщите за посетители в зимните курорти не са разкрили нито едно нарушаване на заповедта на министъра на опазването на здравето – заведенията не са работили и не са се събирали повече от 15 студенти на едно място. Това заяви Министерството на туризма.

Проверките са направени по предписание на вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова. В тях са взели участие представители на Регионалните здравни инспекции (РЗИ), Министерството на вътрешните работи (МВР) и Комисията за отбрана на потребителите (КЗП).

На 8 декември са били тествани както огромните 4- и 5-звездни хотели, по този начин и желаните къщи за посетители и дребни фамилни хотели в Банско, Разлог, село Баня, Добринище, Пампорово, Чепеларе и Боровец.

" Поздравявам работещите в туристическия бранш, които демонстрираха по какъв начин би трябвало да се съблюдават изискванията и заповедта на министъра на опазването на здравето. За нас това е явен знак за висок професионализъм и морална отговорност към обществото ", разяснява резултатите от инспекциите Марияна Николова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР