Студентите са нашата надежда за добро бъдеще. Това се посочва

...
Студентите са нашата надежда за добро бъдеще. Това се посочва
Коментари Харесай

Кметът на Бургас: Студентите са нашата надежда за добро бъдеще

Студентите са нашата вяра за положително бъдеще. Това се показва в приветствен адрес на кмета на Община Бургас Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден към бургаските студенти във връзка техния празник, оповестиха от пресцентъра на Общината.

„ Пожелавам Ви да сте най-много здрави, да продължавате да носите духа на свободната мисъл и да сте мотор на публичните процеси. Студентските години ще останат едни от най-хубавите в живота Ви. Затова се забавлявайте, само че бъдете дейни в образователния развой. Сега всички ние изживяваме компликациите, подбудени от пандемията COVID-19 ", уточни кметът.

По думите му в тази обстановка най-силно се усеща потребността от образовани и опитни експерти, които да оказват помощ на обществото да излезе от рецесията.

„ Именно Вие сте нашата вяра, че градът и страната ни ще имат положителни експерти, които да работят за положителното на хората. Следвайте задачите си, борете се за тяхното реализиране и посрещайте самоуверено провокациите на времето. Честит празник ", се показва още в приветствения адрес.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР