Студенти от НАТФИЗ Кръстьо Сарафов организират благотворителен концерт в помощ

...
Студенти от НАТФИЗ Кръстьо Сарафов организират благотворителен концерт в помощ
Коментари Харесай

Студенти от НАТФИЗ правят концерт в помощ на Венцислав Миланов

Студенти от НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов " провеждат благотворителен концерт в помощ на Венцислав Миланов от София. Той страда от рядко автоимунно заболяване. Мъжът не може да се храни и обслужва самичък и не може да държи изправена главата си. Преди диагностицирането му с автоимунното заболяване е прекарал инфаркт. 12 хиляди лв. са нужни за животоподдържащото му лекуване. " Хоризонт " споделя за Венци в тематика с продължение.
" Бях още по-зле, обаче попаднах на необикновен доцент, златни ръце. Доцент Клисурски, необикновен човек. Той ме диагностицира незабавно след сбърканата диагноза във Военна болница, която беше инсулт. Там ме върнаха доста обратно, утежних се, и след намесата на доцент Клисурски към този момент потеглям нагоре ", споделя Венцислав Миланов и си спомня:
" Както бях ухилен, благополучен, с проекти, с вероятности, всичко рухна. Обездвижен, не можех да приказвам, не можех да хапвам, не можех да вдишвам. "
Венци не се предава и продължава да мечтае. Не се отхвърля и гледа напред:

" Не се обезверявам и поисквам на всички хора, които са в моето състояние да гледат все напред. Очаквам, че към момента има положителни хора в България и съм им безпределно признателен, в случай че могат да оказват помощ. Благодаря им авансово. Обичам ви! "

Ако можете да помогнете, свържете се с Адриана Миланова на телефон 0885 16 00 57.
Историята на Венци чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР