Студенти от катедра Икономика на туризма“ към Университета за национално

...
Студенти от катедра Икономика на туризма“ към Университета за национално
Коментари Харесай

Студенти по туризъм от УНСС бяха гости на Министерството на туризма

Студенти от катедра „ Икономика на туризма “ към Университета за национално и международно стопанство (УНСС) бяха посетители на Министерството на туризма и участваха на самобитен открит урок.

Студентите първи курс от компетентност „ Туризъм “ се срещнаха с функционалностите и структурата на институцията, показана от заместник-министър Ирена Георгиева. „ Сред нашите съществени цели е да насърчаваме растежа на младежите в бранша, тъй като от тях значително зависят качеството на туристическите услуги и имиджът на страната ни. Искаме да задържим младежите в България, тук те да получават задоволително положително обучение и вероятности за сполучливо развиване и реализация “, акцентира заместник-министър Георгиева. 

Заместник-министърът поздрави студентите и техните преподаватели за качественото обучение, напъните и устрема към високо равнище на образование, което се предлага от УНСС. Бъдещите специалисти в областта на туризма се срещнаха с визията и задачата на министерството. 

Чрез интерактивна презентация студентите научиха повече за работата на специалистите в институцията, които се занимават с маркетинга на дестинацията, с провокациите и вероятностите на бранд България. 
Те сполучливо се оправиха с онлайн предизвикването да опишат в три думи какво за тях е дестинация България. На събитието участваха представители на управлението на Министерството на туризма и специалисти, които са част от движещата мощ в институцията.

В края на срещата бъдещите млади експерти получиха опцията да помечтаят и да седнат на горещия стол в кабинета на министъра на туризма.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР