Студентът, извършил най-лошата масова стрелба в Чешката република в университет

...
Студентът, извършил най-лошата масова стрелба в Чешката република в университет
Коментари Харесай

Масовият стрелец в Прага, свързан със случайни убийства на баща и новородено – както разкриха отвратителни онлайн изказвания

Студентът, направил най-лошата всеобща пукотевица в Чешката република в университет в Прага в четвъртък, убивайки минимум 14 души, е към този момент е обвързвано с по-ранните убийства на татко и новороденото му бебе – защото се появиха притеснителните онлайн изявления на стрелеца, в които се споделя, че „ желае да убие “.

Заподозреният за смъртоносното вилнение в Карловия университет – който не е публично разпознат от полицията в Прага, само че е посочен в локалните медии като 24-годишния Дейвид Козак – е обвързван с двойно ликвидиране, осъществено на декември. 15 в близкия град Клановице.

Мъж и 2-месечната му щерка бяха открити безмилостно убити в гората.

Около 250 служители на реда прекараха последната седмица в претършуване на региона към мястото на престъплението, само че не бяха открити никакви улики.

След претършуване на къщата на Козак обаче управляващите обявиха, че са разкрили доказателства, свързващи го с шокиращото двойно ликвидиране.

„ Работим доста съществено с версията, която е доста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР