Студент се оплака от системна саморазправа с колата му в

...
Студент се оплака от системна саморазправа с колата му в
Коментари Харесай

Системна саморазправа с колата на студент СНИМКИ

Студент се оплака от систематична разпра с колата му в Плевен. Павлин В., чиято кола е с варненска регистрация и учи в града, споделя, че чистачките на машината му били вдигани постоянно.

В края на февруари обаче всичко ескалирало. Мъжът разкрил паркираното возило със счупени чистачки, а една от гумите била спусната. Младежът споделя за саморазправата в своя поредна обява във Фейсбук.

" Помолих да бъде спрян този душевен тормоз, тъй като съм пристигнал тук да изучавам, а не да върша ремонт на колата ми. Да уточня, колата не се намира пред на някого гаража, не пречи на придвижването ", споделя той.

Студентът употребява обществената мрежа Фейсбук, пробвайки се да открие причинителя.

Вижте цялата му обява:

" Пълно безумство! Преди няколко месеца бях качил пост, с който демонстрирах по какъв начин чистачките на колата ми се бяха вдигали редовно. От както се върнах от сесия, чистачките започнаха още веднъж да бъдат вдигани, само че през днешния ден нещата ескалираха ( 28.02.2024г. ).

Предните чистачките бяха огънати, задната счупена, ( както се вижда на фотосите ) хвърлена до колата и изпусната предна дясна гума.

Помолих да бъде спрян този душевен тормоз, тъй като съм пристигнал тук да изучавам, а не да върша ремонт на колата ми. Да уточня, колата не се намира пред на някого гаража, не пречи на придвижването и най-простото нещо, което човек може да направи, в случай че му пречи е да остави телефон за връзка. Моля, в случай че някой е видял причинителя на улица " Копривщица " 22, дано се свърже с мен, благодаря! "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР