Студент от Стопанската академия „Д.А.Ценов“ в Свищов е открит в

...
Студент от Стопанската академия „Д.А.Ценов“ в Свищов е открит в
Коментари Харесай

Драма край Дунав! Откриха край Свищов гръмнат в главата студент в Стопанската академия

Студент от Стопанската академия „ Д.А.Ценов “ в Свищов е открит в четвъртък след обяд прострелян сред селата Хаджидимитрово и Совата. Тялото бил открит от локални хора до лек автомобил „ Ауиди “. На място неотложно пристигнали криминалисти и се вършат огледи, оповестява "Труд ".
Оказало се, че младежът прострелян в главата с ловна пушка. Разследването ще обяснява дали Александър Александров от Русе се е самоубил или става дума за ликвидиране.
Студентът, който следва туризъм по магистърска стратегия бил в неопределеност от понеделник. Тогава е трябвало да се яви на изпит в академията. Той обаче нямал пари да си заплати таксата и по този начин и не се явил на въпросния изпит. От 20 ноември околните му нямали никаква новина от него. Баща му се тормозил, алармирал полицията и още същия ден Александър бил разгласен за търсене.
Едва късно през днешния ден след обяд било открито безжизненото тяло на студента до колата на татко му наоколо до рибарници край пътя Свищов-Велико Търново. При първичния оглед е открито, че студентът се е прострелял малко преди да бъде открит. Тепърва ще се обясняват аргументите за нещастието и къде е бил през миналите дни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР