Студент от Стопанската академия „Д.А.Ценов“ в Свищов е бил открит

...
Студент от Стопанската академия „Д.А.Ценов“ в Свищов е бил открит
Коментари Харесай

Трагедия! Откриха студент с куршум в главата

Студент от Стопанската академия „ Д.А.Ценов “ в Свищов е бил открит през днешния ден следобяд прострелян сред селата Хаджидимитрово и Совата. Тялото бил открит от локални хора до лек автомобил „ Ауиди “. На място неотложно пристигнали криминалисти и се вършат огледи, оповестява " Труд ". Оказало се, че младежът прострелян в главата с ловна пушка.

Разследването ще обяснява дали Александър Александров от Русе се е самоубил или става дума за ликвидиране. Студентът, който следва туризъм по магистърска стратегия бил в неопределеност от понеделник. Тогава е трябвало да се яви на изпит в академията. Той обаче нямал пари да си заплати таксата и по този начин и не се явил на въпросния изпит.

От 20 ноември околните му нямали никаква новина от него. Баща му се тормозил, алармирал полицията и още същия ден Александър бил разгласен за търсене. Едва в четвъртък късно след обяд било открито безжизненото тяло на студента до колата на татко му наоколо до рибарници край пътя Свищов-Велико Търново. При първичния оглед е открито, че студентът се е прострелял малко преди да бъде открит. Тепърва ще се обясняват аргументите за нещастието и къде е бил през миналите дни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР