Студено ще е днес, с променлива облачност над страната, а

...
Студено ще е днес, с променлива облачност над страната, а
Коментари Харесай

Времето: Остава ветровито и студено, в планините ще вали слаб сняг

Студено ще е през днешния ден, с променлива облачност над страната, а над планинските региони постоянно забележителна, само че единствено на обособени места там ще превали едва. Ще продължи да духа до сдържан, в Дунавската низина и западната част от Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен северозападен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 3° и 8°, в София - към 3°. Максималните ще бъдат сред 7° и 12°, в София - към 7°. 

Жълт код за мощен вятър е разгласен в областите Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Търговище, Сливен, София област, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик и Пловдив. 

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 2°, а на 2000 метра към минус 3°.

Над Черноморието ще има променлива облачност. Ще духа най-вече сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 10°-12°. Температурата на морската вода е 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 07:31 часа и залязва в 16:55 часа. Продължителността на деня е 9 часа и 24 минути.



Снимка: Национален институт по метеорология и хидрология
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР